DIBS skaber tryghed

DIBS er hjælpsomme med at besvare spørgsmål og giver god hjælp og vejledninger

Xlash

Xlash åbnede i begyndelsen af 2013 efter administrerende direktør, Nina Schonhowd, havde testet produktet med positive resultater og ønskede at videregive produktet til andre kvinder. Xlash er en vækst serum til øjenvipper, der kun indeholder naturlige vegetabilske ekstrakter og giver lange, mørke og fyldige øjenvipper på ingen tid. Produktet er først og fremmest rettet mod kvinder over 16 år, men også mænd kan bruge det. Endvidere er produktet en stor hjælp for mennesker, der har mistet deres egne vipper og øjenbryn. Nina er den eneste forhandler af Xlash i Norge og sælger produktet gennem virksomhedens webshop og forhandlere

Det var vigtigt for Xlash at vælge en betalingsleverandør med et velfungerende betalingssystem, der samtidig ikke kostede for meget. Det var oigså vigtigt at finde en leverandør, der kunne levere en hurtig løsning, så snart webshoppen var klar til at blive lanceret. Xlash tilbyder betaling med Visa og Mastercard og har valgt DIBS som betalingsudbyder, på anbefaling af Assist2Net der har udviklet deres hjemmeside.

"Jeg har gode erfaringer med DIBS, og deres løsninger virker rigtig godt. Især i opstartsfasen da jeg var uerfaren og havde en masser spørgsmål om, hvordan det hele virkede, hvad jeg skulle gøre osv., fik jeg god hjælp og vejledning. DIBS var også behjælpelige med timingen af, hvornår hjemmesiden skulle lanceres. Hvis jeg har spørgsmål eller brug for hjælp, får jeg altid hurtige tilbagemeldinger og den hjælp jeg beder om." Nina Schonhowd, Xlash.

Information

Navn
Xlash

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk