DIBS er hjælpsomme og kompetente

"Det var vigtigt for os at få en samarbejdspartner, der havde stort lokalt kendskab i alle landene - det havde DIBS!"

Trendhim

Trendhim er en online webshop som udbyder Danmarks største udvalg af smykker og accessories til mænd. Virksomheden blev stiftet tilbage i 2007 af Sebastian og Mikkel, da de som kun 18 årige brændte inderligt for at starte deres egen forretning. I 2007 med 20.000 kr. på lommen og en naivitet kun overgået af deres gåpåmod, kastede de sig med ansigtet først ud i e-handel, kodning af hjemmesider, kundeservice, betalingsgateway, forsikringer og alt derimellem. I 2010 voksede virksomheden for alvor og udvidede deres varegrupper og i 2014 fik familien Trendhim vokseværk og Martin blev medejer. Derudover beskæftiger virksomheden en håndfuld ungarbejdere, som hver dag kommer og pakker varer.

"Da vi skulle udvide forretningen ud over Danmarks grænser, var det vigtigt for os at få en samarbejdspartner, der havde stort lokalt kendskab i alle landene - og det havde DIBS! DIBS tog imod alle vores ønskede betalingsmuligheder, selv de knapt så kendte og mere lokale. Da vi i Finland havde brug for en række lokale bankbetalingsmuligheder, var DIBS hjælpsomme og kompetente, og hjalp os med papirarbejdet til bankerne fra start til slut." Sebastian Petersen, medejer.

Trendhim har valgt en standard betalingsløsning hos DIBS, men har valgt også at benytte bankbetaling i Finland, da bankbetaling er den foretrukne betalingsmetode på det finske marked.  

Information

Navn
Trendhim

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk