DIBS gør det muligt at nå ud til internationale markeder

DIBS tilbyder internationale betalingsløsninger til handel ud over landets grænser

Run & Relax

For Run & Relax var det meget vigtigt at have en pålidelig betalingsudbyder, der også var i stand til at håndtere transaktioner i andre markeder. Run & Relax fremhæver, at de vægter innovation stærkt- et område, de mener DIBS er særligt stærke på, og at innovation er meget vigtigt i fremtiden, da handlen i stigende grad rykker sig over til mobile platforme .
 
"En pålidelig og innovativ partner er meget vigtig for os for at sikre, at vi hele tiden er tilpasset kundens indkøbsvaner" - Margaret Unander , Run & Relax .
 
Run & Relax valgte DIBS fordi de følte, at DIBS var specialister indenfor online butikker og havde ekspertise i internationale betalingsløsninger. Som et nyetableret koncept var Run &Relax også meget ivrige efter at få omkostningseffektive løsninger. DIBS' løsninger kunne også nemt integreres med webshoppens tekniske platform, hvilket naturligvis er en forudsætning. Betalingsløsningen er designet til kunder, der ønsker at betale med kort , og også til dem der ??ønsker også at bruge mobilbetalingvinduet i løbet af året .
 
Run & Relax ser DIBS som en partner der på alle måder er med til at støtte udviklingen af konceptet Run & Relax - også på markeder uden for Norge.
 
Om Run & Relax
Run & Relax Scandinavia AS blev etableret i sommeren 2011 . Grundlæggerne,  Marianne Borchgrevink og Margit Unander etablerede virksomheden ud fra et ønske om at opbygge et stærkt brand indenfor yoga og fitnesstøj, der ville " inspirere kvinder til at leve et mere aktivt og afbalanceret liv".  I 2012 fik de Vibeke Klemetsen, studievært og berømt yoga- instruktør, med sig på ejersiden og i august 2012 blev mærket Run & Relax lanceret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk