DIBS følger udviklingen

“Vi sætter pris på, at DIBS følger udviklingen og tilpasser sig nye teknologier som fx et betalingsvindue, der automatisk tilpasser sig kundens enhed."

POMPdeLUX

POMPdeLUX har siden 2006 solgt klassisk, skandinavisk inspireret tøj over hele Danmark.

De introducerede et helt nyt koncept: De ville selv designe og producere tøjet, og for at holde prisen nede skulle det ikke sælges i traditionelle butikker men via Home Shopping arrangementer og i deres Webshop. 

I 2010 udvidede de til Norge og Sverige, og siden hen er Home Shopping konceptet udvidet til også Holland, Finland, Tyskland og Schweiz.

DIBS samarbejde med POMPdeLUX tog sin begyndelse i 2009. Valget faldt på os, da vi kan håndtere flere transaktioner end andre spillere på markedet og samtidigt også har et langt større udbud af indløser.

POMPdeLUX startede ud med at bruge betalingsvinduet DIBS Flexwin, men er siden skiftet og benytter nu DIBS Payment Window, der med sit responsive design tilpasser betalingsvinduet til det device, som kunden sidder på. DIBS Payment Window har desuden automatisk kortgenkendelse.

"Vi sætter pris på, at DIBS følger udviklingen og tilpasser sig nye teknologier som fx betalingsvindue, der automatisk tilpasser sig kundens enhed"

Heinrich Dalby, Web Manager POMPdeLUX:

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk