Passioneret Scrum Master

Publiceret 15 June 2015

Er du en passioneret Srum Master med baggrund som Java udvikler og har du lyst til at skabe arbejdsglæde og trivsel i dit team? så er du velkommen hos os i DIBS.

Vi søger en erfaren og energisk Scrum Master med baggrund som Java udvikler.

DIBS startede i 1998 og i dag er vi Nordens førende indenfor online betalingsløsninger. Vi har det sjovt og er gode til at hjælpe og sparre med hinanden. Så har du erfaring som Scrum Master og begreber som continuous delivery og integrations, samt har en baggrund som Java udvikler, er dette måske lige jobbet for dig...

Jobbet / Arbejdsopgaver:
Som Scrum Master har du til opgave at tage styringen af et distribueret scrum team bestående af ca. ti udviklere, testere og driftsressourcer fra hhv. Danmark og Ukraine. Man arbejder sammen om at forbedre og udvikle de bedste betalingsløsninger til ca. 14.000 kunder. DIBS tilbyder en spændende stilling med stort ansvar, samt læring, udvikling og indflydelse i jobbet.

Det vil være din opgave at bidrage til at både teamet, og også hele organisationen arbejder agilt. Du har det daglige ansvar for at teamet fungerer og du vil have et tæt samarbejde med produktejerne. Når der er behov for det/tid til det, vil du også fungere som udvikler. Hele betalingsplatformen er udviklet i Java spring, så det er en klart fordel, hvis du har kendskab til det.

Eksempler på opgaver er:

 • Afholde interne kick off og demo/retrospektive møder, samt daglige stand-up møder og rapportering
 • Bidrage til forbedringer og optimering af scrum processen i samarbejde med de andre scrum masters
 • Skabe arbejdsglæde og trivsel i teamet igennem dit eget drive og din motivation for området
 • Medvirke til analyse, design og programmering af user stories, herunder også test


Faglige kvalifikationer:

 • Du har min. 2-3 års erfaring som Scrum Master samt erfaring med agile software udvikling
 • Du skal gerne have en Bachelor grad som minimum
 • Du har ca. 2-3 års erfaring med programmering i Java spring samt MySQL og du kan lide at kode
 • Du har arbejdet med begreber som continuous delivery og integrations
 • Du har erfaring med opgavestyringsværktøjer, gerne Jira
 • Hvis du har erfaring fra betalingsbranchen, med elektroniske betalingsløsninger eller har arbejdet med transaktions styrede platforme er det en klar fordel
 • Det er ligeledes et plus, hvis du har kendskab til cloud baserede systemer


Det er vigtigt at du er vant til at arbejde i en organisation der er releaseklar hver dag. Du kender til den udfordring, der ligger i at det der produceres, rammer kunderne med det samme. Det er en fordel, hvis du er certificeret Scrum Master.

Personlige egenskaber:

 • Du skal gerne være resultatorienteret og struktureret
 • Have en god evne til at kunne analysere, være strategisk og god til tage initiativ
 • Det er vigtigt at du har drive og trives med at arbejde i et højt tempo i et foranderligt miljø
 • Du er god til at udtrykke dig mundtligt såvel som skriftligt, på både dansk og engelsk

Du tilbydes:
I jobbet er der mulighed for faglig og personlig udvikling samt indflydelse. Det er vigtigt for os at medarbejderne trives. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, frokostordning, fitness samt betalt parkering mm. Stemningen er behagelig og afslappet, og der afholdes ofte forskellige fester og faglige events.

Noget for dig?
Bloom varetager rekrutteringsprocessen og vurderer løbende ansøgningerne. Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt. Du behøver ikke at skrive en lang ansøgning, men bare et par ord om, hvorfor du vil passe ind i denne rolle. Kontakt Kristine Heuser på tel +45 7020 1230 eller klik her for at sende din ansøgning og cv.

Om DIBS
DIBS Payment Services er Nordens førende, uafhængige leverandør af funktionelle, sikre og innovative betalingsservices til handel via internet. DIBS håndterer dagligt flere end 14.500 kunders transaktioner og har kontorer i Stockholm, Göteborg, København og Oslo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk