DIBS får deres kunder til at føle sig vigtige

DIBS' skalerbarhed og brede udbud af løsninger har tilføjet til OnePieces hurtige vækst

OnePiece

DIBS har håndteret OnePieces online betalinger siden 2007, og vi er stolte over at følge OnePieces eventyr i Norge og videre ud i verden. OnePiece har netop åbnet ni nye butikker i Europa og USA. OnePiece er derfor et godt eksempel på at det er muligt at vækste med DIBS. Deres jumpsuits er derfor tilgængelige verden over fra deres både online webshop - og i deres konceptbutikker i Norge, Sverige, Finland, England, Tyskland og Amerika.

“Vi har følt os værdsatte og hørt fra allerførste dag" Thomas Adams, OnePiece.

Da OnePiece valgte betalingsleverandør, var det vigtigste at der var et enkelt administrationspanel hvorfra man nemt og hurtigt kunne godkende, refunderinge og søge i betalinger. OnePieces erfaringer viser at DIBS er en seriøs udbyder der tager sine kunder seriøst og giver god kundeservice. OnePiece valgte DIBS på baggrund af deres betalingsløsninger ikke alene var de bedste på markedet, men også havde den bedste pris. I tillæg til det var DIBS' løsninger også nemme at integrere med OnePieces.

Vil du også tilbyde dine kunder en sikker betalingsløsning?

Kontakt os

 

Om OnePiece:
OnePiece Jump In blev i 2007 etableret af tre norske fyre. Idéen udsprang fra en drøm om at skabe det ultimative chiller-outfit; perfekt til dovne søndage derhjemme. Ved at sy en hættetrøje og et par jogginsbukser sammen blev det første OnePiece jumpsuit skabt. Deres jumpsuits var helt basalt kun tiltænkt til brug derhjemme, men de fik hurtigt et liv for dem selv og kom ud i gadebilledet. Filosofien bag branded er enkel og klar: spontanitet, ikke for seriøst, ikke for sejt. Hvis du er selvsikker uden nogle bekymringer, så hop i et jumpsuit og join bevægelsen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk