Så er Dankortet på MobilePay Online!

Fra i dag forstærkes MobilePay til e-handel yderligere, fordi det også bliver muligt at anvende danskernes favoritkort, Dankortet. Hidtil har løsningen kun været åben for brug af internationale betalingskort.

24.03.2015

 Mobil e-handel i Danmark har fået en flyvende start. For blot syv uger siden åbnede Danske Bank i samarbejde med DIBS Payment Services op for alle danske webshops kunne udbyde varer til betaling via MobilePay fra både mobil, tablet og desktop. Allerede nu har ca. 300 webshops koblet sig på løsningen.  

Hos landets største udbyder af online betalingsløsninger, DIBS Payment Services, betragter man Dankortets deltagelse som afgørende. DIBS og Danske Bank har arbejdet på MobilePay Online i over et år – dette samarbejde har blandt andet bestået i udvikling af løsningen og en længere testfase sammen med en håndfuld udvalgte DIBS-kunder. I DIBS er vi særdeles glade for, at man fra i dag kan bruge Dankortet sammen med MobilePay Online.

”Vores kunder i form af webshops og partnere er i forvejen meget bevidste om, at MobilePay kan øge mobilhandelens udbredelse i Danmark. Med Dankortets deltagelse kommer det til at blive yderligere attraktivt for webshops at koble sig på løsningen. Vi er stolte af, at kunne sige, at vi står bag betalingsløsningen til MobilePay Online” siger Henriette Høyer, Sales Manager hos DIBS. 

Der er mange fordele ved MobilePay Online: 

  • Ingen beløbsgrænse når dine kunder bruger MobilePay til handel på nettet
  • Nemt for dine kunder - de har oftere mobiltelefonen ved hånden end betalingskortet
  • Lige så nemt for din virksomhed som at tilbyde betaling via kort
  • Hurtig betaling for dine kunder - de slipper for at taste kortoplysninger

Kontakt os for at høre, hvordan du kommer i gang med MobilePay Online:

Skriv til mobilepay@dibs.dk eller ring på 70203077

Hvis du allerede har MobilePay Online i din webshop, så vil Dankortet  allerede nu være aktiveret, hvis du har en Dankort-aftale hos Nets.

Se dagens pressemeddelse omhandlede Dankortet på MobilePay Online her

Læs mere her om MobilePay Online og hvordan du får løsningen til din webshop.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk