DIBS er en virksomhed, man kan vokse sammen med

"Det var vigtigt for os at kunne handle hurtigt og med en samarbejdspartner, som var fleksibel og prismæssig transparent"

MovieStarPlanet

Børn er sociale væsner, og de elsker at lege med deres venner og bevare forbindelsen med dem. Det er, hvad MovieStarPlanet handler om. MovieStarPlanet er et socialt online univers, hvor hver spiller er en filmstjerne. MovieStarPlanet vil gerne give børn i alderen 8-15 år adgang til en sikker og underholdende social netværksplatform. Det er gratis at spille på MovieStarPlanet; spillerne kan dog købe sig til at blive opgraderet til en VIP-konto, hvilket giver spillerne adgang til flere funktioner. Spillere kan også købe StarCoins med enten et kreditkort eller en mobiltelefon. Disse køb kan kun foretages med tilladelse fra forældre eller værge. 

Vores baggrund for at bruge DIBS stammer fra perioden som opstartsvirksomhed. Det var vigtigt for os at kunne handle hurtigt og med en samarbejdspartner, som var fleksibel og prismæssig transparent. DIBS har også efterfølgende bevist, at de er en samarbejdspartner, som hjælper ifm. ændringer, og som vi har kunne vokse sammen med - Jacob Schulz Jørgensen - Chief Financial Officer, MovieStarPlanet ApS

DIBS har blandt andet hjulpet MovieStarPlanet med deres betalingsopsætning, så de kunne komme ud til et stort antal forskellige lande, da de lynhurtigt fik stor international succes. De fik også hjælp til at vælge en indløser, som kunne samarbejde med dem på alle de nye internationale markeder. 

Da MovieStarPlanets brugere er børn og unge, som skal have tilladelse af forældre til at købe på nettet, var det en højt prioriteret del af betalingsløsningen, at sikre sig mod uautoriseret brug af kort. Dette blev sikret gennem en løsning, hvor MovieStarPlanet ved hver betaling igennem DIBS, får et parameter retur, som beregner værdien af kortnummeret, så man kan se, om der er blevet betalt med det kort tidligere – et såkaldt Velocity Check. Der bliver fra forretningens side sat en value, der bestemmer hvor meget et kort må anvendes på fx 1 dag.

På den måde kan man sikre sig, at der ikke er en bruger, der uautoriseret sidder og bruger på kortet – som fx et barn.

Danske MovieStarPlanet er i dag i 16 lande – lige fra USA til Australien.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk