Kommakolon er specialiseret i online forretninger

Kommakolon er specialiseret i online strategi, udvikling og implementering af digitale løsninger i alle skalaer. Vi kombinerer kompetencer inden for online strategi, teknologi, design & brugeroplevelser, og skaber hjemmesider med fokus på værdiskabelse og integration i vores kunders forretningsmodel. Vi arbejder med at give jeres virksomhed en helhedsløsning, der følger projektet fra analyse, markedsføring og design til drift og måling af webapplikationer.

Kommakolon

  • e-commerce
  • helhedsløsning
  • online strategi,

Der kan være mange grunde til at en virksomheder vælger at styrke deres digitale kommunikation, men fælles for dem alle er, at deres online strategi handler om at få eksisterende og potentielle kunder til at gøre noget, der skaber værdi for deres forretning

Kommakolon er specialiseret i online strategi, udvikling og implementering af digitale løsninger i alle skalaer. Vi kombinerer kompetencer inden for online strategi, teknologi, design & brugeroplevelser, og skaber hjemmesider med fokus på værdiskabelse og integration i vores kunders forretningsmodel.

Vi arbejder med at give jeres virksomhed en helhedsløsning, der følger projektet fra analyse, markedsføring og design til drift og måling af webapplikationer.

Strategi & Rådgivning
Har I et behov for at få rådgivning i forbindelse med jeres forretningssystem eller i forbindelse med udviklingen af en strategi for jeres digitale medier?
Vi kan være med til at give jeres virksomhed større markedsforståelse og merværdi igennem de løsninger I vælger.

Forretningssystemer
Leder I efter et forretningssystem der er skræddersyet til jeres behov og samtidigt gør brug af de bedste komponenter og moduler på markedet?
Vi laver løsninger, der passer præcist til de virksomheder vi arbejder for.

Webudvikling
Skal I have lavet et nyt website, en portal eller et e-handelssystem?
Vi arbejder med at give jeres virksomhed en helhedsløsning, der følger projektet fra analyse, markedsføring og design, til drift og måling af webapplikationer.

Design
Har I brug for et nyt design som understøtter jeres identitet og værdier? Et godt design er meget mere end farver, streger, skrifttyper og billeder - digitalt design er markedskommunikation.

Information

Navn
Kommakolon
Adresse
Østergade 7
Postnummer
6230
Land
Denmark
Telefon
61280180

Lars Peter Færge

Telefon
61280180

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk