DIBS gør e-handel sikkert og nemt

DIBS tilbyder pålidelige, sikre og enkle betalingsløsninger der øger brugeroplevelse

Imageware

For Imageware var det vigtigste at tilbyder deres kunder et brugervenligt betalingsvindue, men også pris, sikkerhed og overvågning var afgørende for deres valg af betalingsleverandør.

“Den primære fordel ved DIBS er at deres løsninger er pålidelige, sikre og nemme at bruge for vores kunder"Andreas Løveng, Imageware.

Efter en større gennemgang af betalingsleverandørene på markedet  havde DIBS en klar fordel. DIBS var ikke alene blevet anbefalet af Imagewares tekniske udvilker, men Imageware havde også udelukkende gode erfaringer med DIBS. Erfaringer som talte for DIBS som viden og samarbejdsvillig partner.

Vil du give dine kunder en sikker og enkel betalingsløsning?
Kontakt os

 

Om Imageware:
Imageware A/S er en norsk virksomhed der har arbejdte med udsmykning af mobiltelefoner siden 1999. Imageware opererer i over 50 lande og har leveret skræddersyet mobilcovers til hele verden. Imageware arbejder tæt med deres partnere og velkendte brands som Sony, Samsung, HTC osv. Du kan give din telefon et personligt præg, og designe dit eget etui ved blot at uploade et foto eller udvælge baggrund, farve og detajler fra deres store udvalg.

Information

Navn
Imageware

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk