DIBS betyder god service og opfølgning

DIBS' betalingsløsninger er sikre og deres service er af høj kvalitet

Hummingbird Interiør

Hummingbird Interiør er en lille virksomhed, der beskæftiger sig med salg af interiørartikler via internettet. Hummingbird interiør åbnede deres webshop i 2012 og tilbyder deres kunder en blanding af unikke og trendy produkter, som ses i modebilledet. Herudover har webshoppen vintage indretningsprodukter. Hummingbird interiør har flere spændende leverandører fra hele verden, blandt andre Bloomingville, Syster P, ChaCha by Iris og HK Living.

Da Hummingbird Interiør skulle vælge betalingsudbyder, var det først og fremmest vigtigt med god service og god opfølgning. Uden tidligere erfaring fra e-handelsbranchen og flere betalingsudbydere at vælge imellem, var det altafgørende, at DIBS var de første, der ringede og præsenterede sig selv og deres løsninger. Hummingbird Interiør fik god information og opfølgning fra DIBS, samt en god pris. Alt dette gjorde, at valget faldt på DIBS. Hummingbird Interiør tilbyder deres kunder betaling med Visa og Mastercard, og siger, at systemet er enkelt at bruge, og at gennemførelsen af betalingerne går smertefrit. Hummingbird Interiør vil også gerne fremhæve, at DIBS giver gode og klare informationer gennem deres nyhedsbreve med oplysninger om produktnyheder og andre ting, der bevæger sig i branchen.

"DIBS var først til at præsentere sig selv! Systemet er let at bruge og gennemførelsen af betalingerne gå smertefrit. "Camilla Müller, Hummingbird Interiør.

 

 

Information

Navn
Hummingbird Interiør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk