DIBS er enkelt og hurtigt

DIBS har gjort vores webshop endnu mere attraktivt for vores kunder

Helseogkost.no

Helseogkost.no har et bredt udvalg af de varer, du ville forvente at finde i en fysisk helsekostbutik, samt en hel masse ekstra. De har valgt at investere i produkter fra anerkendte leverandører, fordi de beskæftiger sig med kvalitet. De fleste af deres produkter er økologiske. Helseogkost.no sender kun varer til kunder som er bosiddende i Norge og har kort leveringstid.

Helseogkost.no har benyttet DIBS' betalingsløsning i deres webshop siden maj 2014, og har kun positive erfaringer med dette. Mange kunder foretrækker en norsk betalingsløsning, og DIBS' betalingsløsning fremstår som ekstra sikker, på grund af 3D Secure-løsningen. Helseogkost.no havde tidligere en udenlandsk betalingsløsning, som ikke fungerede optimalt for hverken dem eller deres kunder, lettelsen var så stor, da de skiftede til DIBS' betalingsløsning, som er nemmere, hurtigere- og desuden på norsk.

"Vi har oplevet en stigning i antallet af kortbetalende førstegangskunder, og derudover er der også flere og flere af de faste kunder der nu vælger at betale med kort. Vi har desuden også haft en samlet stigning i antallet af køb i vores webshop, det bevidner helt sikkert om at DIBS' betalingsløsning, har gjort vores webshop endnu mere attraktiv." Nina nedsættende-Friberg, Helseogkost.no.

Information

Navn
Helseogkost.no

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk