Brugervenlig abonnementsbetaling med DIBS

DIBS’ abonnementsbetaling er en simpel og brugervenlig måde at hæve gentagne betalinger på

Ekspres Bank

Ekspres Bank har speciale i udlån og kreditter til private. Bankens mål er, at det skal være let at optage lån på fair og gennemskuelige betingelser og med en god service. Hvert år behandler Ekspres Bank mere end 170.000 låneansøgninger og er dermed blandt de førende udbydere af lån til private på det danske marked. Ekspres Bank har været på det danske marked siden 1987 under navnet Handelsfinans og var tidligere en del af Danske Bank. I dag er Ekspres Bank ejet af LaSer Group, som igen er ejet af Galeries Lafayette og én af verdens større banker, BNP Paribas.

"Vi har været særdeles tilfredse med implementeringen af den kortbetalingsløsning, vi har udarbejdet sammen med DIBS. Vi har fået hurtig og effektiv feedback fra supportfunktionen og ser frem til det forsatte gode samarbejde i driftsfasen” - Maiken Andersen, Project Manager, Ekspres Bank

Ekspres Bank anvender DIBS’ abonnementsbetaling, som er en simpel og brugervenlig måde at hæve gentagne betalinger på. Der er flere fordele ved abonnementsbetalinger, herunder: Bedre fastholdelse af dine kunder, du undgår at bruge tid på at sende rykkere, og det er effektivt og sparer dig for en masse administration. Ekspres Bank bruger abonnementsbetaling til at trække deres kunder for et aftalt beløb løbende. Kunderne bliver registreret med deres betalingskort og opkræves herefter løbende i stedet for at betale det hele på en gang. Ekspres Bank anvender også betalingslink med deres opsætning fra DIBS, hvor de genererer et unikt link til deres kunder. Dette link kan sendes via mail eller telefon, så kunden nemt kan registrere sin betaling med det samme.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk