DIBS DEFENDER

Forebyg svindel og øg sikkerheden

You are here

Øg sikkerheden og forebyg svindel

Online salg indeholder fantastiske muligheder, men desværre også risikoen for at blive udsat for bedrageri. Hvis bedrageriet ikke opdages i tide, kan det koste jeres virksomhed rigtig mange penge. Med det rette forsvar er I forberedt og mindsker dermed risikoen for, at netop jeres virksomhed udsættes for bedrageri.

DIBS har konstant fokus på at forbedre sikkerheden ved online handel, og derfor var DIBS blandt de første virksomheder til at tage en PCI DSS certificering.

Herudover understøtter DIBS 3D Secure, som er med til at identificere kortholderen ved online handel – og dermed reducere risikoen for misbrug.

DIBS Defender er et egenudviket værktøj, som minimerer risikoen for kortmisbrug ved online køb. Vi sørger for at scanne alle online køb med en kombination af forskellige parametre, inden købet godkendes. På denne måde sikrer vi at fange mistænkelige betalinger og afvise dem.

Bedragerierne gennemføres ofte systematisk og der kan gå længe inden det opdages. Derfor er det vigtigt, at du er forberedt og har et system, som døgnet rundt, alle dage hjælper dig med at kontrollere dine betalinger.

Du kan vælge flere forskellige parametre, som du kan øge din sikkerhed omkring, herunder bl.a.:

  • Accepter kun kort fra lande du anser som dit marked
  • Accepter kun brugere med en IP-adresse fra lande du anser som dit marked


Vil du forbedre din sikkerhed?

Kontakt os  

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk