DIBS har altid hurtig og løsningsorienteret respons samt personligt engagement

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med DIBS”

Decoslide Company

Decoslide blev stiftet i sommeren 2012 og bag idéen til virksomheden er Anders Hornebo og Henrik Gadgaard. Decoslide beskæftiger sig med salg af patenterede saml selv systemer og gør det nemmere end nogensinde før, at købe flotte kvalitetsskydedøre fra gulv til loft. Anders og Henrik har gjort op med den typiske tendens med uigennemskuelige priser og nødvendigheden af professionel vejledning, som ellers er typisk for branchen.

”Direkte mail og telefonnummer til en fast kontaktperson - altid hurtig og løsningsorienteret respons samt personligt engagement. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med DIBS. ” Alexander Hornebo, Medejer   

Decoslide valgte at skifte fra deres tidligere payment service provider (PSP) over til DIBS, da det ikke var muligt at integrere deres indløsningsaftale med PSPens betalingsvindue. Decoslide har hos DIBS valgt en helt almindelig betalingsløsning med integrationspakken, som gør det muligt for dem at integrere til deres eget system. Integrationspakken fra DIBS automatiserer Decoslides processer og mindsker den administrative arbejdsbyrde. 

Information

Navn
Decoslide Company

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk