DIBS gør forretningsudvidelse muligt

Muligheden for blive betalt i forskellige valutaer har gjort Cityhotels' vej til nye markeder nemmere

Cityhotels

For Cityhotels er det vigtigste at kunderne følte sig i trygge hænder når de skal betale, men det er også vigtigt at minimere kortsvindel så meget som muligt og tage imod flere forskellige valutaer, da Cityhotels er i vækst og på vej ind på flere nye markeder. 

 Cityhotels uses DIBS APIs that makes it possible to customize the paymentwindow, so it matches Cityhotels own website design. Cityhotels experience that DIBS offer reliable solutions, in addition there is a large plus that DIBS has an effective and a capable customer care service.

“DIBS er det rette valg for os. Vi påskønner at DIBS gør det muligt at tage imod betalinger i så mange forskellige valutaer, at de har udviklet en række API'er og ikke mindst deres hurtige og kompetente kundeservice.” – Andreas Svensson, Cityhotels.

Vil du give dine kunder en pålidelig og brugervenlig købsoplevelse?
Kontakt os

 

Om Cityhotels:
Cityhotels blev i 2006 etablerer som en webportal til det norske og svenske marked og samlede mere end 30.000 moderne hoteller i hele Europa på en hjemmeside. Cityhotels opererede under navnene Cityhotels.no i Norge og Cityhotels.se i Sverige til 2010, hvor de ændrede navnet til Cityhotels.com. Siden har de fordoblet deres database, og i dag udbyder de mere end 200.000 hoteller verden over, og er dermed en af de absolut største hotelportaler i Skandinavien.

Information

Navn
Cityhotels

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

...og få det sidste nye om online betalinger
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk