3D SECURE

Verified by VISA & MasterCard SecureCode

You are here

Minimer online kortmisbrug ved at bruge 3D Secure som ekstra sikkerhed.

Ekstra sikkerhed med 3D Secure

For yderligere at øge sikkerheden for online betalinger med internationale kort, har VISA og MasterCard i fællesskab indført en ny teknisk sikkerhedsstandard - 3D-Secure.

Verified by VISA er VISAs version af den tekniske standard 3D Secure, der anvendes til sikker identifikation af kortholder.

MasterCard SecureCode er MasterCards version af den tekniske standard 3D Secure, der anvendes til sikker identifikation af kortholder. 

Betalingen foregår på samme måde, uanset om du bruger dit VISA eller MasterCard. 

Den øgede sikkerhed består i, at efter kunden har indtastet sine kortoplysninger, modtager kunden også en engangs bekræftelseskode via sms på det telefonnummer, som kunden har tilmeldt sig ordningen med. Kunden vil herefter modtage en ny kode, hver gang der bliver handlet online på det pågældende internationale betalingskort, i webshops som anvender sikkerhedsordningen.

Fordele ved 3D Secure

For webshops har 3D Secure den helt kontante fordel, at webshops får en øget sikkerhed og minimerer kortmisbrug. Såfremt webshoppen tilbyder en online betalingsløsning, der understøtter 3D Secure, er det den kortudstedende bank og ikke selve webshoppen, der bærer den fulde risiko ved et evt. kortmisbrug.

Dette gælder, uanset om den kortudstedende bank er tilsluttet 3D Secure eller ej (dog er der visse undtagelser).

Hvad skal der til for at benytte 3D Secure?

Har I allerede en indløsningsaftale med én af DIBS' indløsningspartnere (fx Teller, Euroline, Elavon m.m.), skal du blot sende en e-mail til support@dibs.dk om, at du ønsker 3D Secure koblet til jeres DIBS aftale. 

 

Har du spørgsmål eller behøver hjælp?
DIBS Payment Services A/S
Arne Jacobsens Allé 13, 1.TV
2300 København S
Telefon: 70 20 30 77
salg@dibs.dk